U10 “A “ csapatunk szombat délelőtt az idei Sátor Kupa küzdelmeiben vett részt Gödöllőn.

A srácok a nap nagy részében jól, látványosan, és gólerősen játszottak. A csoportban minden meccset nagy különbséggel nyertünk meg, de ez nem minden esetben a mi jó játékunknak az eredménye volt, hanem inkább az ellenfeleink szerényebb képességei miatt történt így. A csoportot veretlenül megnyerve vártuk a helyosztó mérközéseket.

A négy közé jutásért ismét egy nagyobb különbségű győzelem született a Mészöly Focisuli csapata ellen, majd egy szűk, 3:2-es győzelem a Gloriett SE ellen döntőt ért számunkra. A döntőben nem túl jó játékkal egy 1:0-ás meccsen vertük a DAFC Szeged csapatát, ami azt jelentette, hogy 100%-os eredménnyel, megnyertük a kupát.

Összességében elégedett vagyok a srácokkal, azonban azt látni kell, hogy az elődöntőben, és a döntőben már nem volt megfelelő szintű a játékunk, ekkor már döcögött a gépezet. Azt kell elérnünk, hogy teljesen mindegy legyen, hogy ki az ellenfél, és hogy egy torna milyen fázisában játszunk, a játék mindig következetesen a saját stílusú játékunk maradjon, és azt magabiztosan vigyük fel a pályára, amit hétről hétre tanulunk az edzéseken. 

Ezúttal is több jó egyéni teljesítmény akadt a csapatban. Egervári Ádám sok gólja mellett a büntetőjével eldöntötte a döntőt, Varga Dániel gólkirály lett, fontos és látványos gólokat szerzett, de a legkiegyensúlyozottabban, végig magas hőfokon, koncentráltan talán Drégelyvári Domonkos játszott. A tornagyőzelemért jár a gratuláció az egész csapatnak! 

Legközelebb vasárnap egy erős minitornán veszünk részt az MTK rendezésében, ahol a házigazda mellett ott lesz a korosztály egyik legjobb csapata, a MOL VIDI FC, és a Szilády RFC.

Cimkék:
U10 7