Vasárnap a hazai környezetbe rendezett Sátor Kupán vettünk részt a 2008 kiemelet korosztállyal.

Vasárnap a hazai környezetbe rendezett Sátor Kupán vettünk részt a 2008 kiemelet korosztállyal.

A csoportban a Pécel, az Asi Dinamo és Dunakeszi csapatait sikerült szép játékkal megvernünk, illetve, a Vasas Kubala csapata ellen 0-0-ás döntetlent értünk el. Egy vereséget szenvedtünk  a Debrecen csapata ellen. Így 2. helyen továbbjutottunk a csoportból, ahol a Losonc csapata ellen játszottunk a 4 közé kerülésért. Sikeresen vettük az akadályt, egy magabiztos, tetszettős játékkal.

Döntőbe kerülésért ismét a Vasassal kerültünk össze, akiket most sikerült 3-0-ra magabiztosan legyőzni.

A döntő a Debrecen Labdarúgó csapata ellen sajnos 2-0-ra vereséget szenvedtünk, bár végig uralva a mérkőzést, megszokott játékunkat játszva, lefociztuk az ellenfelet, ám a helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani. Csapatom megérdemelte volna a győzelmet, de örülünk a 2. helynek is, pláne ilyen játékkal.

Rettentően büszke voltam a játékosaimra ezen a hétvégén. A mutatott játék alapján nem láttam jobb csapatot a tornán. Nem tudnék egy nevet sem kiemelni, mindenki egy csapatként dolgozott és tette a dolgát maximálisan.

A torna legjobb kapus díját Debreczeni Milán személyében elhozta a csapat, de én egy kis hiányt éreztem azonban e téren, mert a legjobb játékosnak járó díjat is nekünk kellett volna elhoznunk.

Cimkék:
U11 8